25. 10. 2022
|
Čas přípravy:  20 min
|
Počet porcí:  2

PODZIMNÍ MÁSLOVÉ PRKÉNKO

Ingredience

  • 1 farmářské máslo Tatra
  • hrubá mořská sůl
  • čerstvé fíky
  • semínka granátového jablka
  • pekany
  • lístky čerstvé rukoly
  • čerstvý tymián
  • med nebo sirup z agáve
  • čerstvý chléb k podávání

Postup

  1. Máslo vyndejte z lednice s dostatečným předstihem, aby hezky změklo.
  2. Připravte si středně velké a omyté prkénko. Použijte speciální servírovací, aby bylo čisté (žádné na běžné krájení surovin).
  3. Změklé máslo rozetřete nožem na připravené prkénko a zasypte hrubou mořskou solí.
  4. Dochuťte dle vlastní fantazie třeba nakrájenými fíky, granátovým jablkem, ořechy, rukolou, čerstvou bylinkou... Na závěr zakápněte medem nebo sirupem.
  5. Podávejte s čerstvým chlebem – jako chuťovku pro dva k večernímu posezení u filmu.

Použité produkty

Farmářské máslo 84% 200g

Více >

Tato webová stránka používá cookies

K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby. Poučení o zpracování osobních údajů.

Funkční

Nutné cookies pomáhají, aby byla webová stránka použitelná tak, že umožní základní funkce jako navigace stránky a přístup k zabezpečeným sekcím webové stránky. Webová stránka nemůže správně fungovat bez těchto cookies.

Analytické

Statistické cookies pomáhají majitelům webových stránek, aby porozuměli, jak návštěvníci používají webové stránky. Anonymně sbírají a sdělují informace.

Marketingové

Marketingové cookies jsou používány pro sledování návštěvníků na webových stránkách. Záměrem je zobrazit reklamu, která je relevantní a zajímavá pro jednotlivého uživatele a tímto hodnotnější pro vydavatele a inzerenty třetích stran.