Recepty Krém s podzimními jablky

Krém s podzimními jablky

Ingredience

  • 200 g smetany ke šlehání Tatra,
  • 250 g tučného tvarohu Tatra,
  • 100 g kokosového cukru,
  • semínka z vanilkového lusku,
  • 2 hrnky oloupaných a nakrájených jablek,
  • 1/2 hrnku jablečné přesnídávky,
  • 50 g sušenek,
  • oříšky na ozdobu.

Postup

  1. Smíchejte nakrájená jablka s jablečnou přesnídávkou.
  2. Smetanu na šlehání vyšlehejte do tuha, přidejte třtinový cukr, tvaroh, semínka z vanilkového lusku a vyšlehejte dotuha.
  3. Na dno misky nebo větší sklenice postupně vrstvěte nalámané sušenky, jablka s jablečnou přesnídávkou a krém. Vrstvy takto střídejte, dokud máte dostatek surovin.
  4. Ozdobte oříšky.
  5. Dobrou chuť!

Videorecept

Použité produkty