Od roku 1964 je Salko nepostradatelnou součástí vánočního pečení a příprav. Nyní přicházíme s naprostou novinkou, a to bezlaktózovou variantou! Takže si ho konečně mohou vychutnat i ti, kteří mají intoleranci na laktózu. Zahuštěné slazené plnotučné mléko si díky unikátní technologii zpracování zachovává svou tradiční chuť, která patří k vánoční atmosféře. Připravte si svůj výjimečný recept se Salkem bez laktózy a pozvěte do své kuchyně kousek tradice i letos!
Salko bez laktózy je ideálním pomocníkem při vánočním pečení – dodá vašemu cukroví a dezertům tu správně bohatou a neodolatelnou chuť, stejně jako klasické Salko. Hodí se také do kávy, čaje nebo vánočních likérů. Jednoduše vám přinese kousek vánočního kouzla na stůl.
Bezlaktózové Salko můžete koupit například v Albertu, Bille, Globusu nebo na Rohlíku. Více informací na www.tatramleko.cz